Wysłany: 15 Listopad 2006, 14:53 Era i jadu gadu
Ludziska wiecie moze ile kosztuje korzystanie z jadu gadu na kom.?? tak orientacyjnie z tego co wiem w era moge se wykupic pakiet bodajze 50kb i czy to i wystarczy na uzytkowanie gg bez problemowo wychodzac za ten pakiet? moze ktos z was sie na tym zna bo ja nie z góry dzieki
Ludziska wiecie moze ile kosztuje korzystanie z jadu gadu na kom.?? tak orientacyjnie z tego co wiem w era moge se wykupic pakiet bodajze 50kb i czy to i wystarczy na uzytkowanie gg bez problemowo wychodzac za ten pakiet? moze ktos z was sie na tym zna bo ja nie z góry dzieki
sprawa się ma tak: jedna zakładka w WAPie to około 1kb... czyli mniej więcej 50 razy Ci odświeży wyswietlacz (50 wiadomości) i po pakiecie
uwazam ze ktos wpadl na naprawde dobry pomysl z gg w telefonie. jedyny minus narazie jaki widze to to ze gg w telefonie obsluguje narazie niewiele modeli telefonow ale sama idea powstania tego w programu w wersji mobilnej jest strzalem w dziesiatke
wiem jak poprostu za tydzien płaci sie 1 zł ale powiem ci ze sie nie opłaca bo mozesz sobie za darmoche sciagnać Aqq i korzystać w niego w pełni za darmoche;)
Jeżeli chodzi o ceny jadu gadu to stawka za minutę wynosi tyle ile macie to ustalone z operatorem, np. minuta rozmowy na jadu gadu takie same koszty jak minuta siedzenia w necie, a jeżeli chodzi o to w jakich działa to sieciach-nie wiem, chyba wszystkich xP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum