witam. Mam pytanie czy mozna z Se w200i zrobić pilota do TV przez Port podczerwieni? ;>
Nie jestem pewny ale chyba SE w200i obsluguje jave a java nie ma dostepu do Irda(port podczerwieni), wiec jak mozna zrobic pilota?
Nie mozna! A nawet jakby to bylo mozliwe to dzialal by na odleglosc paru centymetrow(tak SE juz maja). Pilota najlepiej zrobic z Noki bo maja odpowiednie Irda`de i to tylko na modelach ktore obsluguja symbiana lub cos innego np. Windows Mobile.
Niestety nie ma takiej opcji :/ jest to mozliwe ale tylko na symbianie A po co ci pilot ktory bedzie funkcjonowal tylko do metra??? Lepiej juz samemu przelaczyc ;p
Jeżeli sie nie myle to chyba najtańszy ze wszystkich walkmenów Se no cóż musi miec jakieś braki gdyby ich niemiał to niekosztowal by tyle ile kosztuje, a że każdy ma inny gust to zawsze znajdzie w nim to czego oczekuje od telefonu ja sie nim ani nie zachwycam ani go nie wyzywał od jakiegoś padla, dla mnie jest neutralnym telefonem,to chyba tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum