troche wulgarne beda te moje kawaly, nie chcecie nie czytajcie, a ja postaram sie gwiazdkowac wulgaryzmy. niestety takie kawaly najbardziej mnie smiesza i tylko takie pamietam
polak, rosjanin i niemiec pojechali w gory, poszli na jakis szlak, zaczyna sie robic ciemno, a wszyscy wiedza, ze w gorach pod golym niebem spac nie za dobrze. zadnej wioski, zadnego domu, nic! chodza szukaja, znalezli wkoncu jakas bacowke, ale goral im mowi ze ma tylko jeden wolny pokoj, w ktorym na dodatek jest tylko jedno lozko. no nic i na jednym sie przespia, rusek lezy z lewej, polak w srodku, a niemiec obstawia prawy brzeg lozka. budza sie rano, rusek mowi, ze snilo mu sie, ze ktos mu w nocy walil konia, niemiec mowi to samo... a polak, mi sie snilo, ze wybralem sie na narty, jade przez las, a tu nagle wyskakuje wielki bialy niedzwiedz! to ja za kijki i spie******!
przychodzi babka do lekarza, pyta: "doktorze czy ja mam wielka dziure??", wtem podwinela sukienke. doktor spojrzal, obejrzal, mysli "ja cie nie pie***** wszedl bym tam chyba z glowa" ale proszkow jej na to nie da, bo nie ma, nic nie moze poradzic. oszukuje wiec: "nie pani dziura jest jak najbardziej wporzadku". baba poszla do domu, polozyla sobie lustro na ziemii i przyglada sie uwaznie. do pokoju wchodzi maz, "co ty robisz?". areobik cwicze!
W parku na ławce siedzi Jasio, a obok niego siedzi kobieta w ciąży. W pewnym momencie Jasio nie wytrzymuje i pyta kobietę:
- Co tam pani ma?
- Dzidziusia.
- A kocha je pani?
- Oczywiście.
- To dlaczego je pani zjadła?
[ Dodano: 17 Styczeń 2008, 17:33 ]
Ksiądz na religii:
- Jasiu, ile Adam i Ewa byli w raju?
- Do jesieni.
- Dlaczego do jesieni?
- Bo musieli poczekać, aż dojrzeją jabłka
[ Dodano: 1 Lipiec 2008, 20:32 ]
Siedzi facet w tramwaju i zajada czereśnie. Na przystanku wsiada do tramwaju młoda dziewczyna i siada naprzeciwko niego. W pewnym momencie facet pstryka jej pestką między nogi i mówi:
- 1:0!
Dziewczyna wyciąga z siatki woreczek z czereśniami, po chwili pstryka pestką między nogi faceta i mówi:
- 1:1!
- Nieprawda, słupek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum