Wysłany: 14 Czerwiec 2007, 16:57 Wynik testu gimnazjalnego
Temat tylko dla tegorocznych gimnazjalistów. Pochwalmy się, jak nam poszło.
Ja zdobyłem:
Część humanistyczna: 44pkt
Część matematyczno-przyrodnicza: 37pkt
W sumie: 81 pkt
Komentarz: Całkiem nieźle. Tyle się spodziewałem uzyskać zanim jeszcze zobaczyłem egzamin. W klasie całkiem wyrównany poziom. Najlepszy wynik to 90pkt. Moi koledzy uzyskali w przedziale 80~88. Były i gorsze wyniki, ale przytaczam takie w miarę średnie(lepszych uczniów). Do liceum wliczając punkty z ocen i średniej mam 145 na dwa wybrane profile(najważniejsze dla mnie): mat-fiz-inf i mat-inf-ang. Istnieją szanse na 149, lub trochę więcej, ale narazie nic nie wiem na ten temat
Stosując ten styl wypowiedzcie się o swoich osiągnięciach i skomentujcie je w kontekście dostania się do liceum(podajcie profil).
Wysłany: 14 Czerwiec 2007, 20:27
Część humanistyczna: 46 pkt Część matematyczna: 38 pkt Razem: 84 pkt
Komentarz: Jestem usatysfakcjonowany. Nieskromnie powiem, że z części humanistycznej liczyłem na 2-3 punkty więcej, ale przyczepili mi się do rozprawki ( 13/16 pkt ) i do tej tabelki ze zgrubieniami ( 1/2 pkt ).
Z części matematyczno-przyrodniczej jestem bardzo zadowolony, szczerze mówiąc spodziewałem sie kilku punktów mniej.
W sumie będę miał 165 pkt. ----> 84 za egzamin, 76 za oceny z 4 punktowanych przedmiotów ( polski - 6, angielski - 6, WOS - 6, historia - 5 [dzisiaj zdawałem na to 5 ] ) + 5 punktów za wymęczone świadectwo z paskiem.
Do liceum idę na profil humanistyczno-kulturoznawczy, proprawniczy lub dziennikarsko-językowy ---> jeszcze nie zdecydowałem
Ja uzyskałem
- część humanistyczna - 47 pkt.
- część matematyczna - 48 pkt.
W sumie - 95
I jestem bardzo zadowolony W sumie komisja rekrutacyjna naliczyła mi 177 pkt i dostałem się do 1 LO im. M. Kopernika w Krośnie. Najlepszego Profil matematyczno-informatyczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum