Wysłany: 1 Maj 2006, 18:59 Poszukuję motywu....
Tutaj piszemy jakich motywów szukamy. Jesli ktoś posiada ten motyw, to proszę, aby nei pisał tutaj o tym, lecz umieścił go w odpowiednim dziale. Ewentualnie może powiadomić poszukującego na PW, gdzie znajdzie ten motyw
Wysłany: 11 Maj 2006, 16:22
pe3ll napisał/a:
a wiec bylbym wdzieczny jesli ktos dał by jakies linki do motywow SE k700i , ktore komponują sie z tym półkolem klawiatury Smile z gory wielkie dzieki Wink pozdrawiam :]
Post przniesiony. Na drugi raz proszę o przestrzeganie tematów, gdyz temat o poszukiwnaych motywach został założony sporo tygodni temu, zanim napsiaęś ten post pe3ll. Tym razem daruję, ale następnym razem poelci ostrzeżenie[/quote]
_________________ Jestem tym, który łamie prawdy ogólne
-----------------------------------------------
Uważaj Gość na REGULAMIN Bo inaczej dostaniesz OSTRZEŻENIE
----------------------------------------------------------
Gość! Nie wrzucaj paczek(gier,dzwonków,aplikacji,tapet, motywów). Paczka= 1 ostrzeżenie. Pomyśl o innych! Nie każdy ma 1 MB internet aby zamiast gry ważącej 200Kb ściągać 100 gier ważących razem 30MB....
----------------------------------------------------
Serdecznie zapraszam na mój wirtualny album zdjęć. www.masztalski.cba.pl
-------------------------------------------------------------
Wiek: 20 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 240 Skąd: z internetu ...
Wysłany: 11 Maj 2006, 18:10
Aha tak przy okazji Jesli jest plik na forum to podajcie link do niego zamiast pisac że jest na forum a i tak komu sie chce szukac skoro powiedzmy jeszcze warna dostanie a i tak nikt mu nie pomógł! Od tego jest ten temat
Wysłany: 17 Maj 2006, 16:38
Czy mógłbyś sprecyzować Twoją prośbę Bo motywy motoryzacyjne już są i to w pokaźnej liczbie. Jeden motyw zrobiony na podstawie tpaety z działu militaria jest juz w [motywy]inne. Sprecyzuj swoją prośbę Bo nic z tego nei będzie
_________________ Jestem tym, który łamie prawdy ogólne
-----------------------------------------------
Uważaj Gość na REGULAMIN Bo inaczej dostaniesz OSTRZEŻENIE
----------------------------------------------------------
Gość! Nie wrzucaj paczek(gier,dzwonków,aplikacji,tapet, motywów). Paczka= 1 ostrzeżenie. Pomyśl o innych! Nie każdy ma 1 MB internet aby zamiast gry ważącej 200Kb ściągać 100 gier ważących razem 30MB....
----------------------------------------------------
Serdecznie zapraszam na mój wirtualny album zdjęć. www.masztalski.cba.pl
-------------------------------------------------------------
O Motywy motoryzacyjne chodzi mi o jakies nowe ( bo juz wszysdtkie oblecialem z tego forum ) stuningowane wozy cos w stylu subaru impreza , nissan skyline. a militaria to zaraz spojrze a militaria to kazde praktycznie :] mam nadzieje ze mnie rozumiesz pozdr
Witam, poszukuję motywu z filmu Star Wars III lub z lightsaberem (mieczem świetlnym) do SE K700i i K510i. Będe bardzo wdzięczny szczególnie za ten do K510i. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum