Wysłany: 17 Czerwiec 2006, 11:03
TAk, tak, tak To jest program autoryzowany przez SE, więc chyba logicznym jest, że podoła każdemu połączeniu, trzeba tlyko wejść w opcje i pogrzebać troszkę. a pewno nei zpesujesz niczego
_________________ Jestem tym, który łamie prawdy ogólne
-----------------------------------------------
Uważaj Gość na REGULAMIN Bo inaczej dostaniesz OSTRZEŻENIE
----------------------------------------------------------
Gość! Nie wrzucaj paczek(gier,dzwonków,aplikacji,tapet, motywów). Paczka= 1 ostrzeżenie. Pomyśl o innych! Nie każdy ma 1 MB internet aby zamiast gry ważącej 200Kb ściągać 100 gier ważących razem 30MB....
----------------------------------------------------
Serdecznie zapraszam na mój wirtualny album zdjęć. www.masztalski.cba.pl
-------------------------------------------------------------
Super program dzięki niemu 10 razy szybciej przesyłam na tela różne pliki
Polecam ten program
Do tego programu mozna sie łączyć czym sie chce (kabel, irda, bluetooth)
jak sie obsługuje tym telefonem bo daje polacz i gowno nie laczy sie mam irde pomocy
juz sie nawet ze zlosci myle tam mialo byc nie telefonem tylko programem
@Edit
A to porada dla tych, którzy nie potrafią wykryć telefon dla osób korzystających z "Blue Soil":
Włączacie program "Blue Soil" naciskacie na tę ikonkę i potem w tym programie "My Phone Explorer" naciśnijcie na "Połącz"
Mam pyt jak za pomoca bluesoleil moge wgrac gry na phona ???
pytam bo gdy klikam na file transfer service pokazuja mi sie wszystkie foldery oprocz aplikacji i gier
Swietny program,najlepszy ze wszystkich tego typu,tylko nie rozumiem czego sprawdzałem swojego koma na jakość sygnału pisało mi na 100 % a sprawdzałem najnowszą kom. mojego brata d750i i pisało 55 %
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum